zaterdag 10 september 2022

CKE Exposed 2022 (let op: nieuwe datum)

Feestelijke seizoensstart

 

Zaterdag 10 september start het culturele seizoen bij CKE met CKE Exposed. Kom naar CKE en ontdek als deelnemer of publiek wat er leeft binnen de wereld van kunst en cultuur. Of ga voor een podiumplek en doe mee het Open Podium of de expositiewedstrijd. Je bent welkom tussen 11:00 en 15:00 uur. Toegang is gratis!

 


 

Kunst en cultuur voor het hele gezin  

Voor elke leeftijd is er bij CKE wel wat te beleven tijdens CKE Exposed. De podiumbeesten kunnen hun acts laten zien op het open podium. En de stille genieters kunnen kunst in alle vormen en maten beleven. Doe gratis mee aan verschillende workshops, geniet van diverse optredens, exposities én ontdek wat het amateurkunstveld uit onze eigen stad te bieden heeft. In verschillende rondes van 45 minuten maak je samen met je familie en vrienden kennis met CKE.  

Pak jouw podiumplek bij het Open podium of de Expositiewedstrijd

Speciaal voor muzikanten, theater- en dansgezelschappen, spoken word artiesten en andere kunstzinnige en creatieve acts is er een open podium. Beeldend kunstenaars en fotografen kunnen meedoen met een expositiewedstrijd.

Open Podium

Heb, ben of ken jij een leuke act binnen het thema LICHT van maximaal 10 minuten (volwassen) of maximaal 5 minuten (kinderen) die je graag wil tonen aan de Eindhovense cultuurliefhebber? Meld je dan voor 22 augustus aan voor het Open Podium. Aanmelden voor de Expositiewedstrijd of het Open Podium kan via een mail naar bruisweekenden@cke.nl. Vermeld daarin je contactgegevens, de naam van je act, discipline (theater, muziek, dans, …), de duur en een korte beschrijving.

Expositiewedstrijd

Voor fotografen en beeldende kunstenaars die hun creatieve werk binnen het thema LICHT willen exposeren is er een wedstrijd. Meedoen kan door voor 22 augustus een mail te sturen met een foto van maximaal drie kunstwerken naar bruisweekenden@cke.nl. Vermeld hierin de titel(s) en/of toelichting en het formaat van je kunstwerk. Vervolgens maken wij uit de aangeleverde werken een selectie om op 10 september te exposeren tijdens CKE Exposed. Het mooiste werk wordt speciaal uitgelicht en wint een kunstzinnige wisseltrofee voor een jaar.