dinsdag 22 maart 2022

Burst your Bubble

PEP night in de Effenaar

Op dinsdag 22 en woensdag 23 maart organiseren Neos en CKE in De Effenaar de PEP night ‘Burst your bubble’. PEP staat voor People Empower People. Mensen uit kwetsbare situaties vertellen inspirerende en hoopgevende verhalen aan anderen over het overwinnen van problemen en over hun toekomstdromen.

Op het podium zien we optredens van Neos-deelnemers die zijn ontstaan vanuit wekelijkse creatieve CKE-workshops. Onder de vertellers zijn ook enkele bekende Eindhovenaren en voormalig GTST-acteur Jim Geduld. De avond wordt omlijst door muziek van de Amy Winehouse Tributeband band ‘Back to Amy’.

Kaarten zijn gratis. Reserveren kan via https://www.neos.nl/pep-nights/

Voor wie een opPEPper kan gebruiken

Iedereen kan wel eens een opPEPper gebruiken. Zeker mensen in een kwetsbare positie, zoals deelnemers van Neos. Inspiratie en hoop zijn belangrijk in hun strijd met dakloosheid, armoede, schulden, huiselijk geweld, verslaving en tegenslag. De PEP night wil hen die energie bieden, net zo goed als ontspanning, een hapje en een drankje en de gelegenheid om anderen te ontmoeten. Juist voor deze deelnemers is de avond dan ook bedoeld.

De verhalen en optredens zijn inspirerend voor iedereen die wel eens buiten de eigen vertrouwde routine wil kijken. Vandaar ‘Burst your bubble’.

Regisseur van de PEP-nights op 22 en 23 maart is Anemoon Langenhoff.

Burst your Bubble