Bruisweekend Horen, Zien, Doen

Van 31 maart t/m 2 april bruist het nog meer dan je gewend bent bij CKE! Tijdens dit Bruisweekend is er van alles te beleven. Kom kijken en luisteren naar prachtige optredens van o.a. Plug & Pray, orkest de Toenagers, het wereldmuziekorkest van CKE samen met Woensels Muziekkorps en leerlingenconcerten. En doe mee (tegen betaling) met diverse workshops. Tot slot sluiten we het weekend af met de Dag van de Amateurkunst op zondag. Kortom: dit wil je niet missen! 

Doe mee met een workshop 

Zo kun je op vrijdag gips gieten in zelfgemaakte mallen én beschilderen. Of een Toyoboprint maken van je eigen foto. Op zaterdag leer je piano spelen met vier handen (Quatre Mains) of maak een selfie à la Picasso met oliepastels. Na afloop mag je de creaties natuurlijk mee naar huis nemen. Voor kinderen en jongeren die liever zélf in beweging komen, zijn er ook twee dansproeverijen.

Dag van de amateurkunst  

We sluiten het bruisweekend op zondag af met de Dag van de Amateurkunst: een dag voor en door amateurkunstenaars. Tussen 11.00 uur en 17.00 kun je genieten van optredens van diverse muziekgezelschappen, theater- en dansgroepen. Ook zijn er exposities en beeldende presentaties, waaronder van de lichtkunstenaars van 3Beam. Meer info over de Dag van de Amateurkunst vind je op cke.nl/dvda23 
 

Bekijk hieronder de workshops waar je je voor kunt inschrijven. 

Kies de workshop waaraan jij wil deelnemen