vrijdag 1 december 2023

Bruisweekend

Een bruisend cultureel weekend!

Van 1 t/m 3 december ‘23 bruist het nog meer dan je gewend bent bij CKE! Tijdens dit Bruisweekend is er van alles te beleven. Kom kijken en luisteren naar prachtige optredens, leerlingenconcerten en voorstellingen. Hieronder vind je het complete programma:

Of doe mee met diverse workshops (tegen betaling):

Masterclass: Bandfotografie
Het fotograferen van bands of artiesten is een bijzondere tak van sport. Je wil de muziek en energie van de artiest vangen in een beeld. En tegelijkertijd ben je bezig met technische elementen, zoals compositie, licht en beweging. Altijd al eens willen leren? 

Deze workshop vindt 3 keer plaats:

Workshop: 48 HOURS Theater Production (Engelstalig)
Altijd al in een toneelstuk willen spelen? Tijdens het Bruisweekend krijg je je kans. In 48 uur tijd maak je kennis met speltechnieken én maak je samen een toneelstuk, dat je op zondag tot uitvoering brengt. 
> Meld je aan

Masterclass: Beginnende Improvisatie voor Blazers
In deze masterclass behandelen we de absolute basis van improvisatie. Dat begint met een klein stukje theorie, gevolgd door de eerste stappen binnen het improviseren op akkoorden. Aan het einde van de workshop kun je improviseren op 1 of meerdere akkoorden en heb je een aantal tips om mee aan de slag te gaan.
> Meld je aan

Workshop: Dans en Muziek voor Ouder en Kind
In deze workshop ontdek je samen met je kleintje de magie van dans en muziek terwijl we spelenderwijs bewegen en jullie creativiteit stimuleren. Een moment om samen quality time door te brengen, terwijl jullie nieuwe vaardigheden leren en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. 

Deze workshop vindt 3 keer plaats:

Workshop: Klassieke choreografie 
Ben je een enthousiaste danser tussen 8 en 13 jaar oud, houd je van klassiek ballet en heb je al enige ervaring? Dan is deze workshop iets voor jou! We gaan in een korte tijd een prachtige choreografie aanleren op de betoverende muziek van het ballet "Paquita." Deze workshop is perfect voor iedereen die al wat ervaring heeft met klassiek ballet en zijn of haar danskunsten wil vertonen voor een publiek.
> Meld je aan

Workshop: (Meer) zin in zingen!
1,5 uur ontspannen met behulp van je stem. Voor mensen die willen zingen met hun hart, of die via hun stem dichter bij hun gevoel willen komen. Ingrediënten van de dag: lichaamswerk, improvisatieoefeningen én leuke liedjes van over de hele wereld. 
> Meld je aan

Diverse optredens
Kom kijken en luisteren naar prachtige optredens van o.a. Lighttown Bigband, RIVER, Tuesday Nights, Crush en Reflektor. Leerlingenconcerten piano, gitaar en keyboard. En de voorstelling “Trotse Kameraden” in samenwerking met Vitalis. 

Stay tuned en zet jezelf alvast op ’aanwezig' via ons Facebook-evenement

 

Terugblik: ‘Son del Mundo’  tijdens het Bruisweekend van 31 maart t/m 2 april