Dag van de Amateurkunst op 3 april 2022

Een dag voor en door amateurkunstenaars 

Zondag 3 april organiseert CKE samen met de Eindhovense Korenfederatie, de Bond van Eindhovense Muziekgezelschappen en Podium A voor de derde keer de Dag van de Amateurkunst: een dag voor en door amateurkunstenaars. 

  • Voor wie: amateurkunstenaars (in spe), liefhebbers van kunst, muziek, dans, toneel 
  • Wanneer: zondag 3 april, 11:00 – 17:00uur
  • Waar: CKE en De Heuvel 
  • Kosten: gratis 

Bezoek optredens, exposities en presentaties

Als bezoeker maak je op deze dag kennis met wat Eindhoven te bieden heeft op het gebied van amateurkunst. Kom langs tussen 11.00 uur en 17:00 uur en geniet van optredens van diverse muziekgezelschappen, theatergroepen en dansgroepen. Ook zijn er exposities en beeldende presentaties te bewonderen.

Zelf aan de slag met leuke workshops

Wil je zelf aan de slag? Dat kan! Ervaar hoe het is om te buikdansen, doe mee met een slagwerk workshop of wat dacht je van een workshop improviseren. Je kunt ook een oude foto meenemen die door Ericamera digitaal opgepimpt gaat worden. En zo is er deze dag nog veel meer te doen. Het complete programma vind je hieronder.

Extra locatie: Heuvel Eindhoven

Verder hebben we speciaal voor deze dag een extra locatie. In Heuvel Eindhoven kun je meewerken aan een kunstwerk en is de bijzondere expositie Eindje AAN | Led Light District te zien. Ook zijn er diverse muzikale optredens.

Programma Dag van de Amateurkunst 2022

Programma Dag van de Amateurkunst 2022

 

Terugkijken: livestream van de online editie 

Op 30 januari 2022 organiseerden we een speciale online editie van de Dag van de Amateurkunst. Dit deden we samen met stichting Mexpo. Heb je het gemist? Herbeleef deze dag via de YouTube-livestream hieronder. Je geniet onder andere van de CKE-jazz band, een tentoonstelling en veel meer. Ook kun je meedoen aan verschillende workshops. 

 

Dag van de Amateurkunst - online editie