vrijdag 14 februari 2020

Trotse Kameraden 2020

theatervoorstellingen in samenwerking met Vitalis Peppelrode en Wilgenhof

Trotse Kameraden is een samenwerkingsproject van Vitalis WoonZorg Groep en CKE. Twee groepen vitale en minder vitale ouderen komen elke week samen om (zelf) een theatervoorstelling te maken. De voorstellingen van Vitalis Peppelrode en WoonincPlus Vitalis Wilgenhof worden in een tweeluik gespeeld.

Avondrood - Peppelrode
(voor de pauze)

Bewoners, medewerkers en buurtgenoten spelen samen in de voorstelling Avondrood, gebaseerd op verhalen van de spelers. Vele facetten van het leven worden belicht, zoals liefde, ambitie, jaloezie maar ook de kracht van samenzijn. Een voorstelling met een knipoog naar Hendrik Groen.

Door de samenwerking tussen bewoners en medewerkers ontstaat een andere band met elkaar.

Spel: Els Lijten, Petrie Huijbers, Navia Huijbers, Cor Nijmijer, Thea Loonen, Bep Cuypers, Yvonne Iedema, Yolanda van de Ven, Lambert van den Elsen, Mieke Bouwmeester, Carla Maas, Tonny van Arkel, Henny Ketelaars, Gerard Smulders, An Smeels, Ied Vogels, Liesbeth de Graaf, Celine Krekelberg, Ineke Geluk, Lia van Breugel, Riet van Turnhout, Carla Findhammer en Lilian van Weelderen.

Regie: Liesbeth Reeser

Omdat ik van je hou! - Wilgenhof
(na de pauze)

Cupido doet vooral op Valentijnsdag zijn uiterste best om met zijn pijlen de harten van nietsvermoedende zielen te raken. Als je denkt dat de liefde definitief tot het verleden hoort, kan zij zich soms plotseling weer met alle kracht aan je opdringen. Liefde is niet alleen iets voor jonge mensen.

In deze voorstelling staat de liefde centraal en wordt deze bezegeld met een huwelijk. Omdat de liefde geen grenzen kent.

Spel: Mia Mulder, Annie Wijgerse, Annie van der Krieken, Teresa Bocken, Anneke Kockx, Ria Mandemakers, Tineke Bosma en Maria Roepert.

Regie: Reem Wittenbols

Speeldata
Vrijdag 14 februari 2020 om 19.30 uur
Zaterdag 15 februari 2020 om 19.30 uur
Zondag 16 februari 2020 om 14.30 uur

Locatie
Alle voorstellingen worden gespeeld in Studio A van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Entree
Kaartjes kosten € 8 incl. pauzedrankje en zijn te bestellen via cke.nl/tickets.

Bewoners van Peppelrode kunnen bij de receptie cashloos reserveren. Bij Wilgenhof kunnen kaarten gereserveerd worden bij de servicebalie van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Foto's: Paul Veltman, Lieselot van Liempt

Deel dit met je vrienden via: