vrijdag 10 mei 2019

Trotse Kameraden

theatervoorstellingen in samenwerking met Vitalis Peppelrode en Wilgenhof

Trotse Kameraden is een samenwerkingsproject van Vitalis WoonZorg Groep en CKE. Twee groepen vitale en minder vitale ouderen komen wekelijks samen om (zelf) een theatervoorstelling te maken.

In mei is het zover: de spelers staan op de planken om het resultaat te tonen aan het publiek. De voorstellingen zijn gemaakt met en door bewoners, mantelzorgers, medewerkers en buurtbewoners van de Vitalis-vestigingen Peppelrode en Wilgenhof. Namens CKE worden de wekelijkse repetities en de regie verzorgd door theatermakers Liesbeth Reeser (Peppelrode) en Reem Wittenbols (Wilgenhof). Die laatste werkt ook samen met studenten van ROC Artiest in Tilburg.

Twee-in-één
Als bezoeker krijg je twee voorstellingen voor de prijs van één: eentje voor en eentje na de pauze. Een bijzondere en unieke theaterervaring die jaar na jaar bewijst zeer de moeite waard te zijn.

Speeldata
Vrijdag 10 mei 2019 om 19.30 uur
Zaterdag 11 mei 2019 om 19.30 uur
Zondag 12 mei 2019 om 14.30 uur

Locatie
Alle voorstellingen worden gespeeld in de theaterzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven, op loopafstand van het station. In de directe omgeving gelden parkeertarieven. Kijk voor informatie op prettigparkeren.nl.

Entree
Kaartjes kosten € 8 en zijn hieronder te bestellen of te reserveren aan de receptie van Vitalis Peppelrode en Wilgenhof.
 

 


Foto: © Paul Veltman

Deel dit met je vrienden via: