zaterdag 24 november 2018

Rotary talent event

CKE-talenten op het podium voor het goede doel

Rotaryclub Eindhoven-Noord organiseert samen met CKE een creatieve en bijzondere middag voor een goed doel: een vakantieweek voor Eindhovense kinderen die niet zo makkelijk met actieve kunstbeoefening in aanraking komen.

De benefietmiddag bestaat uit twee identieke voorstellingen waarin de verschillende pijlers van CKE aan bod komen. De voorstellingen worden uitgevoerd door talentvolle leerlingen in uiteenlopende kunstdisciplines zoals dans, zang, muziek, theater en beeldende kunst. Het belooft een creatieve, inspirerende en boeiende middag te worden.

Programma
Meer informatie over het programma volgt z.s.m.

Voorstellingen
Voorstelling 1 met aansluitend tea en hapje duurt van 13.00 tot 14.15 uur.
Voorstelling 2 met aansluitend een borrel en hapje duurt van 16.00 tot 17.15 uur.

Doel: kindervakantieweek
Bezoekers maken met hun deelname mogelijk dat kinderen uit gemeentelijke actiegebieden in Eindhoven een creatieve vakantieweek wordt aangeboden. Kinderen voor wie het meestal niet vanzelfsprekend is om aan kunstonderwijs deel te nemen, maken in deze week onder begeleiding van docenten van CKE kennis met allerlei creatieve vakken. De vakantieweek vindt plaats in mei 2019 en wordt volledig gesponsord door Rotaryclub Eindhoven-Noord.

Bezoekersinformatie
De benefietvoorstellingen vinden plaats in de concertzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. Kaarten kosten € 17,50 en zijn te bestellen via rotaryeindhovennoord@gmail.com of bij de voor u bekende leden van Rotary Eindhoven-Noord.Impressie benefietmiddag 2017

Deel dit met je vrienden via: