Marian Vaags

fysiek theater, (panto)mime en creatief schrijven


Marian Vaags geeft lessen en workshops in fysiek theater, (panto)mime en creatief schrijven. In al deze lessen draait het om communicatie op een creatieve manier. Je kunt een verhaal vertellen zonder woorden (mime) of via taal waarbij de lezer de beelden er zelf bij verzint.

Het fysieke theater is een tussenvorm. Er is veel aandacht voor het non-verbale aspect, de mimische aspecten maar ook voor het talige aspect. Maar het spelen staat voorop!

Met mimetheater kun je de nadruk leggen op beweging, waarbij ook muziek kan worden gebruikt en soms dansante elementen, maar ook is het mogelijk je te ontwikkelen als mimeclown.Marian heeft de pantomimeopleiding bij Halina Witek gevolgd, was lid van Witeks theatergroep Het Klein en is mimespeelster. Zij heeft vele acteer en danslessen gevolgd en werkt als trainingsacteur. Daarnaast studeerde zij cultuur en literatuurwetenschappen.

Zij geeft cursussen, losse workshops en individuele lessen en coaching aan zowel volwassenen als kinderen. Dus pak je koffertje en probeer het!

→ website
→ YouTube

Deel dit met je vrienden via: