maandag 15 juni 2020

VACATURE: Manager Kunst & Creativiteit (muziek)

CKE vervult in Eindhoven en haar regio de rol van Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie. Vanuit die rol leveren wij een unieke bijdrage voor het ontwikkelen, ontmoeten en verbinden van mensen. Wij geloven in de waarde van kunst en cultuur! Daarom willen we álle inwoners van de Eindhovense regio de kans geven om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Ongeacht hun leeftijd, geslacht, afkomst, opleiding, inkomen, religie of seksuele geaardheid. Dit doen wij volgens de drie strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. Vanuit onze organisatie die bestaat uit een vaste kern van professionals in alle kunstdisciplines en ondersteunende functies, werken we samen met vele partners in het veld.

De afdeling Kunst & Creativiteit is verantwoordelijk voor het primaire proces op het gebied van cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. De afdeling kent twee managers. De verdeling van taken en verantwoordelijkheden tussen de managers is gemaakt op basis van de kunstvakdisciplines. Eén manager is verantwoordelijk voor de kunstvakdisciplines dans, theater, musical, schrijven en beeldende kunsten. De vacature betreft de kunstvakdiscipline muziek. 

We zoeken een inspirerend en coachend leidinggevende voor de functie van:

 

Manager Kunst & Creativiteit (Muziek)

 (met een dienstverband tussen 0,8 en 1,0 fte)

 

De functie

Als manager Kunst & Creativiteit ben je samen met de directeur-bestuurder, je collega manager Kunst & Creativiteit, manager Projectorganisatie & Advies, manager Marketing, Communicatie & Sales en manager Bedrijfsvoering onderdeel van het management team. Je ontwikkelt en realiseert samen met de MT leden de CKE-brede strategie en doelstellingen. Binnen afgesproken financiële kaders maak je de vertaalslag naar een afdelingsplan met haalbare doelen. Je geeft op inspirerende en coachende wijze leiding aan in totaal 40 kunstprofessionals (16 FTE) op het gebied van muziek en rapporteert aan de directeur-bestuurder.

 

Functieprofiel

Onze nieuwe collega voor deze uitdagende functie:

 • heeft een visie op de rol en ontwikkeling van cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie in de veranderende maatschappij;
 • is een teamplayer in het managementteam met spelers die vanuit verschillende rollen samen aan een sterk CKE bouwen;
 • is een netwerker die verbindingen legt met het culturele veld en andere sectoren;
 • is een inspirerend en coachend leidinggevende die medewerkers ruimte en steun geeft om zich te ontwikkelen en tegelijkertijd durft aan te spreken op behaalde resultaten en gedrag;
 • creëert draagvlak voor de gemeenschappelijke visie op cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie;
 • is mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van een samenhangend aanbod voor diverse publieksgroepen op het gebied van cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie;
 • is als persoon ondernemend, creatief, daadkrachtig, besluitvaardig en betrokken;
 • heeft het lef om kwetsbaar te durven zijn, opereert transparant en boekt resultaten.

 

Concreet heb je:

 • een afgeronde HBO opleiding (o.a. kunsthogeschool, PABO);
 • meerdere jaren ervaring met leidinggeven aan en coachen van professionals;
 • kennis van ontwikkelingen binnen cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal € 4.539,= bruto per maand op basis van een full time dienstverband (schaal 11).
 • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.

 

Solliciteren

Informatie over CKE kun je vinden op onze website www.cke.nl.  Informatie over de functie kun je krijgen bij directeur-bestuurder Karin Visser, telefoon 06-15409527.

Wij nodigen je uit om jouw motivatie en cv vóór 6 juli per e-mail te sturen naar CKE t.a.v. Corrie van de Wouw, HR adviseur: corrie.vandewouw@cke.nl.

De gesprekken met geselecteerde kandidaten vinden plaats op 9 en 10 juli.

Een printvriendelijke versie van deze vacature vind je hier.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Deel dit met je vrienden via: