vrijdag 4 juni 2021

CKE zoekt kunstvakdocenten

Bekijk de vacatures!

CKE wil alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen en zorginstellingen en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken? 

Om onze strategische pijlers cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie verder vorm te geven, zoeken we meerdere docenten die verbindend, ondernemend en resultaatgericht zijn. Kortom: een generalist ten top. 


We zoeken docenten binnen de volgende afdelingen

•  Docent schrijven 0,1 FTE 
• Docent theater 0,25 FTE (dinsdag tijdelijk, woensdag en donderdag) 
• Docent Pop Zang 0,1 FTE (musical zang maandag en woensdag) 
• Docent Saxofoon 0,2 FTE 
• Docent Trompet 0,1 FTE 

Wat doet CKE? 

CKE houdt zich bezig met cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. We zijn trots op de tientallen mooie projecten die we in de buurten en wijken hebben opgezet. Zoals Koning voor 1 DagHartenjagers en Burst your Bubble. Samen met partners als Vitalis Woonzorg Groep, Woonbedrijf en dak- en thuislozen organisatie Neos werken we ook aan langer lopende programma’s. Wij zijn het aanspreekpunt voor de ruim 100 amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars in Eindhoven. Zo organiseren we de Dag van de Amateurkunst en verstrekken wij financiering aan Amateurkunstverenigingen. 

Op bijna alle basis- en middelbare scholen in Eindhoven en regio verzorgen onze docenten kunstlessen en kunstprojecten. Hiermee bereiken we jaarlijks 20.000 kinderen en jongeren. Daarnaast biedt CKE een ruime keuze in allerlei cursussen en workshops voor de vrije tijd in alle kunstdisciplines. Ieder jaar hebben we zo’n 5.000 cursisten (kinderen, jongeren en volwassen) die hun creativiteit ontwikkelen. Kijk hier voor een sfeerimpressie: Ervaar jouw CKE

In ons pand aan de Pastoor Petersstraat werk jij (als we straks weer open mogen) in een creatieve en levendige omgeving met exposities, waar popbands aan het jammen zijn, een drama-les de gang doorkruist, een schoolklas zich uitleeft met een graffiti workshop, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt. Onze pay-off is dan ook: Creativiteit voor iedereen. 


Hoe ziet jouw dag eruit?

Je verzorgt je eigen lessen, daarnaast vergader je met je team en ben je bezig met een tof project in het onderwijs of in de buurten. Je geeft ook les buiten ons gebouw, op een school of in een zorginstelling. Aan het einde van de dag ga je gauw naar je collega docent voor je drum-les. Je hebt  namelijk als medewerker bij CKE ook nog personeelskorting.

Hoe ziet de afdeling eruit?

Binnen CKE hebben wij twee profielen voor de functie van docent ontwikkeld: generalisten en specialisten. Specialisten houden zich vooral bezig met het lesgeven in hun discipline bij CKE en in het onderwijs. Generalisten doen daarnaast ook projecten. Bijvoorbeeld in het onderwijs, bij commerciële activiteiten en voor kunstprojecten in de wijken.

Wat ga je het eerste jaar doen?

Je organiseert je lessen en voert ze uit. De doelgroepen zijn kinderen, jongeren en volwassenen. Je  werkt in een team met andere docenten en je staat open voor samenwerkingen met andere  kunstdisciplines. Daarnaast kun je worden ingezet in verschillende projecten. Er is zeker ook ruimte  voor het ontwikkelen van nieuw aanbod. Binnen de reguliere lessen en ook voor onze commerciële activiteiten en/of kunstprojecten in de wijken. Daarnaast neem de je deel aan vergaderingen,  presentaties, open dagen, na- en bijscholingscursussen. Ook is er ruimte voor eigen ontwikkeling en  om jouw functie naar eigen wens mede vorm te geven.  

Wat is je functieprofiel?   

Als je meer wilt weten over je taken, functie-eisen, competenties en werkzaamheden, dan kun je hier je functieprofiel bekijken. 

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega?  

  • Je hebt een vakopleiding op een van bovengenoemde gebieden en ervaring in het geven van  lessen aan verschillende doelgroepen en niveaus. 
  • Je bent flexibel, innovatief en ondernemend en kunt goed in teamverband werken.
  • Je bent breder inzetbaar binnen CKE, onder andere binnen het primair en voortgezet  onderwijs en je iets kunt toevoegen aan het huidige aanbod.  

Wat bieden wij?  

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl).  
  • Het salaris bedraagt maximaal €4.024,- = bruto per maand op basis van een full time dienstverband (36 uur) (schaal 8). 

 

Wil je nog meer weten over CKE?  

Kijk dan vooral op onze website www.cke.nl en onze social mediakanalen.   
Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen.     

 

Wil je nog meer weten over de functie?  

Dan kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur Kayleigh Beekx. Zij is te bereiken op 06-37456119.  

Enthousiast en wil je solliciteren?  

Stuur dan direct je cv naar sollicitatie@cke.nl. Vacature sluit op donderdag 8 juli 2021. Gesprekken vinden plaats in de week van 12 juli 2021. 

Een printvriendelijke versie van deze vacature vind je hier.    
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Deel dit met je vrienden via: