dinsdag 11 mei 2021

CKE zoekt een beheerder

Bekijk de vacature!

Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie en voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen en zorginstellingen en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?


Voor de tijdelijke ondersteuning van het team beheer zoeken we een dienstverlenende  

Beheerder (0,8 FTE)
 

Wat doet CKE? 

CKE houdt zich bezig met cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. We zijn trots op de tientallen mooie projecten die we in de buurten en wijken hebben opgezet. Zoals Koning voor 1 DagHartenjagers en Burst your Bubble. Samen met partners als Vitalis Woonzorg Groep, Woonbedrijf en dak- en thuislozen organisatie Neos werken we ook aan langer lopende programma’s. Wij zijn het aanspreekpunt voor de ruim 100 amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars in Eindhoven. Zo organiseren we de Dag van de Amateurkunst en verstrekken wij financiering aan Amateurkunstverenigingen. 

Op bijna alle basis- en middelbare scholen in Eindhoven en regio verzorgen onze docenten kunstlessen en kunstprojecten. Hiermee bereiken we jaarlijks 20.000 kinderen en jongeren. Daarnaast biedt CKE een ruime keuze in allerlei cursussen en workshops voor de vrije tijd in alle kunstdisciplines. Ieder jaar hebben we zo’n 5.000 cursisten (kinderen, jongeren en volwassen) die hun creativiteit ontwikkelen. Kijk hier voor een sfeerimpressie: Ervaar jouw CKE

In ons pand aan de Pastoor Petersstraat werk jij (als we straks weer open mogen) in een creatieve en levendige omgeving met exposities, waar popbands aan het jammen zijn, een drama-les de gang doorkruist, een schoolklas zich uitleeft met een graffiti workshop, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt. Onze pay-off is dan ook: Creativiteit voor iedereen. 


Hoe ziet jouw dag eruit?

Als aanspreekpunt binnen het gebouw, is het jouw taak om de cursisten, medewerkers en vrijwilligers zich welkom en veilig te laten voelen. Om half 9 in de ochtend ben jij daarom de eerste die arriveert op ons kantoor aan de Pastoor Petersstraat in Eindhoven. Je opent het pand, laat de medewerkers binnen en je maakt een praatje met de binnenkomende gasten. Na een kop koffie gedronken te hebben, open je de mail en zie je dat de keramiekruimte klaargemaakt moet worden voor de lessen beeldhouwen van vanmiddag. Daarnaast vraagt een collega om een nieuwe sleutel en krijg je een melding dat printpapier op de eerste verdieping op is. Terwijl je wilt opstaan om dit te regelen, komt er een cursist bij je die vraagt naar welke ruimte hij moet voor de theaterles, deze help je natuurlijk eerst even op weg. Tussendoor beantwoord je een paar telefoontjes die je doorverbindt naar de juiste collega’s en spreek je een leerling erop aan als je ziet dat zij zich niet houdt aan de huisregels. Voor morgen staat op de agenda dat je alle nood- en vluchtwegen controleert op toegankelijkheid. Ook zie je dat je zaterdag moet ondersteunen bij een kleine catering. En aan het einde van de dag ga je gauw naar jouw docent voor drumles. Je hebt namelijk als medewerker bij CKE ook nog personeelskorting. Na deze les schrijf je het overdrachtsverslag voor de avonddienst en zorg je ervoor dat je morgen weer met een lach op je gezicht kunt beginnen. 

Binnen deze rol is er ruimte voor eigen invulling en verbeterinitiatieven die je samen met het team kunt uitrollen. Één van de aandachtspunten voor dit jaar is hospitality, hoe kunnen wij als CKE gastvrijer worden en hoe stralen wij dit uit, ideeën op dit vlak zijn dus meer dan welkom. 
 

Hoe ziet het team beheer eruit?

Bij CKE werken ruim 100 medewerkers, 20 vrijwilligers en vele freelance docenten, makers en ontwerpers. Het team beheer bestaat op dit moment uit 4 medewerkers. De manager services geeft leiding aan dit team. 

 

Wat vinden wij belangrijk voor onze nieuwe collega?  

  • Een relevante MBO-opleiding, (Facilitaire dienstverlening, e.d.)
  • In bezit van functie gerelateerde certificaten (SHV, BHV en HACCP)
  • Actuele kennis van en ervaring op het gebied van facility management
  • In bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel i.v.m. het zelfstandig openen en sluiten van het pand

 

Wat bieden wij?  

  • Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl). Het salaris bedraagt maximaal € 2.382,- = bruto per maand op basis van een full time dienstverband (36 uur) (schaal 4). 
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een half jaar, na deze periode is er uitzicht om vast in de vervangerspool te komen.    

 

Wil je nog meer weten over CKE?  

Kijk dan vooral op onze website www.cke.nl en onze social mediakanalen.   
Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen.     

 

Wil je nog meer weten over de functie?  

Dan kun je contact opnemen met Kayleigh Beekx, telefoon 06-37456119     

 

Enthousiast en wil je solliciteren?  

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en curriculum vitae voor 25 mei per mail te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De gesprekken met geselecteerde kandidaten vinden plaats op 31 mei. 

 

Een printvriendelijke versie van deze vacature vind je hier.    
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Deel dit met je vrienden via: