Lars van Asten

medewerker cultuureducatie (PO en VO), docent theater en musical - lars.vanasten@cke.nl

Lars van Asten studeerde in 2016 af als theaterdocent aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle. Naast zijn werk als theaterdocent bij CKE is hij zelfstandig theatermaker, projectleider en geeft hij op verschillende locaties theaterlessen. Ook werkt Lars als medewerker cultuureducatie op de afdeling CKE onderwijs. Hij werkt op deze afdeling twee dagen voor het primair onderwijs en één dag voor het voortgezet onderwijs.

Theater
"Theater is een unieke combi van tekst, beweging, muziek en beeld. Als speldocent geef ik opdrachten waarin je jezelf kunt uitdagen en verrassen! Je krijgt de ruimte om je eigen creatieve ideeën binnen de kaders uit te werken en te presenteren. Dit doe je samen; acteren en theatermaken betekent ook samenwerken. Leren kijken en luisteren. Samenspel, jezelf inleven, jezelf uitdagen, jezelf durven verrassen vind ik erg belangrijk in mijn lessen."
 
Onderwijs
“CKE onderwijs organiseert fantastische culturele activiteiten in het onderwijs. We werken altijd op maat, staan voor kwaliteit en zijn bedreven! Als medewerker cultuureducatie kan ik bijdragen aan wat ik belangrijk vind: zoveel mogelijk kinderen in Eindhoven en regio in aanraking brengen met kunst en cultuur zodat zij zichzelf creatief en persoonlijk kunnen ontwikkelen, leren openstellen en verrassen. Juist voor kinderen die dit goed kunnen gebruiken.”

Deel dit met je vrienden via: