donderdag 20 t/m vrijdag 28 juni 2019

Hoogtepunt

Muziektheaterproductie volwassenen in samenwerking met Vitalis

Vrij naar de film ‘As it is in heaven’
 
Het doek valt voor de wereldberoemde dirigent en componist Daniël Daréus op het moment dat hij tijdens een van zijn concerten een hartaanval krijgt. Hij wordt gedwongen rust te nemen en besluit terug te keren naar zijn ouderlijk dorp, waar de dorpelingen hem alleen nog herkennen van zijn muziek en internationale prestaties. Het lokale amateurkoor vraagt of hij hen wil dirigeren. Na enige twijfel gaat Daniël met het koor aan de slag. Zijn werkwijze maakt veel los, zet het koor in beweging, confronteert, opent harten en geeft iedereen de ruimte om zichzelf te mogen zijn, ook de dirigent zelf. En dat wordt zeker niet door iedereen in het dorp gewaardeerd.
 
Hoogtepunt is een ode aan culturele ontmoeting en de amateurkunst. Hoogtepunt is gebaseerd op een voor een Oscar genomineerde Zweedse film uit 2004: As it is in heaven (Sä som i himmelen).
 
In samenwerking met Vitalis.
 
SPELERS:
Jolijn de Jongh, Daphne van der Putte, Merel Gerssen, Mark van Huijkelom, Nadia IJzendoorn, Martijn van de Kerkhof, Ed Lemaire, Emmylou den Ouden, Petra Pernot, Bernadet Schutter, Adrianne Smulders, Leonie van Sprang- de Wit, Caroline van Woerkom.
 
TEAM:
Regie: Lars van Asten
Zang: Jetteke Hendriks
Decor: Paul van de Bemt
Kostuum: Emeliet Grond
Foto: Roberto Bogers
 
VOORSTELLINGEN:
Donderdag 20 juni 2019 20.00 uur
Donderdag 27 juni 2019 20.00 uur
Vrijdag 28 juni 2019 20.00 uur
 
LOCATIE: CKE - concertzaal, Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven

ENTREE: Kaartjes kosten € 13,50 incl. € 1,- servicekosten en zijn hieronder te bestellen:

 

Foto: Roberto Bogers

Deel dit met je vrienden via: