dinsdag 19 maart 2019

Workshop schrijven met Henk van Straten

autobiografisch schrijven en literaire non-fictie

Op dinsdag 19 maart geeft Henk van Straten bij CKE een unieke workshop over autobiografisch schrijven en literaire non-fictie.

Henk zal vertellen over zijn eigen schrijverschap en door middel van korte voordrachten een beeld geven van de essentie en subtiliteiten van literaire non-fictie. Daarnaast geeft hij kleine opdrachten die worden uitgevoerd door en gedeeld met de groep. Uiteraard is er ook tijd en ruimte voor vragen.

Over Henk van Straten
Henk van Straten woont in Eindhoven en is schrijver, columnist en journalist. Hij schreef de roman Bidden en vallen en twee boeken met memoires: Wij zeggen hier niet halfbroer (winnaar Beste Boek Voor Jongeren 2018) en Berichten uit het tussenhuisje.

Henk schrijft of schreef o.a. voor Volkskrant Magazine, Trouw, De Correspondent, Elle, &C, Esquire, Happinez, Vrij Nederland, Jan, Linda, Tirade, Hollands Maandblad, Das Magazin, Harper’s Bazaar en Playboy.

Aanvullende informatie:

  • De workshop vindt plaats op dinsdag 19 maart 2019 van 19.00 tot 22.00 uur bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven (ruimte 0.06).
  • Er is plaats voor 12 tot 20 deelnemers.
  • Deelname kost € 45 per persoon, klik hier om je in te schrijven.
    Sorry, deze workshop is volgeboekt. Als je je inschrijft kom je op de wachtlijst. Mocht er een plekje vrijkomen, dan nemen we contact met je op (op volgorde van inschrijving).


Foto: John Wiersma

Deel dit met je vrienden via: