donderdag 22 november t/m vrijdag 14 december 2018

Expositie zeefdruk

cursistenwerk tentoongesteld

Van donderdag 22 november tot en met vrijdag 14 december is tijdens de openingsuren van ons gebouw het werk van een aantal zeefdrukcursisten te bezichtigen op de tweede verdieping.

In de expositie wordt recent werk getoond van cursisten uit drie groepen (ver)gevorderde zeefdrukkers. Ze werken eenmaal per week in het zeefdrukatelier om hun werk verder te ontwikkelen en om te experimenteren. De zeefdruktechniek biedt ontelbare mogelijkheden. De cursisten hebben een diversiteit en eigenheid ontwikkeld in hun werk, zowel inhoudelijk, als technisch, die je in deze expositie terug zal zien.

Er zijn zeefdrukken te zien van Emmie van Beers, Renee Cornelissen, Janneke Derwig, Mariet de Groot, Liesbeth van den Hurk-Tijmensen, Mirjan Kanters, Sandra Klomp, Laila van der Mark, Anne Nijland, Janneke de Rijk, Anouk Schaedtler-Boellard, Anastasia Semerok, Elles Spackler, Sandra van der Sterren, Iris Verel, Claudy Vissers en Maud van Wijlick.

Opening
Op donderdag 22 november wordt de expositie om 19.00 uur geopend door docent Ingrid Simons. Iedereen is van harte welkom om deze feestelijke gelegenheid bij te wonen. Na de opening is er gelegenheid om de expositie te bekijken en de makers te spreken. Einde ca. 21.00 uur.

Deel dit met je vrienden via: