maandag 2 april 2018

Eindhovense Popdag

gigs & popcollege voor bands en singer-songwriters

Op tweede paasdag organiseren CKE, Centrum voor Pop en Jazz en POPEI alweer de vijfde editie van de Eindhovense Popdag.

Vanaf 12.30 uur vinden doorlopend optredens plaats van bands en singer-songwriters die hun sporen aan het verdienen zijn in Eindhoven. Zij strijden onderling om de publieks- en juryprijs. De line-up wordt later hier gepubliceerd.

Informatie voor deelnemers
Het wordt een dag met een te gek popcollege in quizvorm, een fotoshoot, plus de kans om op te treden én mee te dingen naar diverse prijzen zoals awards voor beste performance, beste gitaarsolo, beste liedje enz. Ook maak je kans op de publieksprijs en de juryprijs voor de beste band of singer-songwriter.

Op de Eindhovense Popdag kom je in contact met andere muzikanten, doe je podiumervaring op en leer je in het popcollege van alles over het maken van muziek. Een fotograaf maakt gave publiciteitsfoto’s van jou of jullie band. En meedoen is nog gratis ook! Dus waar wacht je op? Vul het inschrijfformulier in en mail zo snel mogelijk maar in elk geval vóór 16 maart aanstaande naar sandra.vangerwen@cke.nl. Na inschrijving nemen we snel contact met je op.

Nadat alle inschrijvingen binnen zijn, wordt pas de programmering gemaakt. Een inschrijving is niet automatisch een speelgarantie, omdat dit afhangt van het aantal inschrijvingen. Iedereen die zich inschrijft, mag sowieso gratis meedoen aan het het popcollege en de fotoshoot.

Locatie
De Eindhovense Popdag vindt plaats in POPEI, Klokgebouw 300 in Eindhoven en is gratis, zowel voor bezoekers als deelnemers.


Fotos: Roberto Bogers

Eindhovense Popdag
Deel dit met je vrienden via: