zondag 26 januari 2020

Dag van de Amateurkunst

Een dag voor en door amateurkunstenaars

CKE organiseert samen met de Eindhovense Koren Federatie, de Bond van Eindhovense Muziekgezelschappen en Podium A voor het eerst de Dag van de Amateurkunst: een dag voor én door amateurkunstenaars.

Bezoekers maken op deze dag kennis met wat Eindhoven te bieden heeft op het gebied van amateurkunst. Er worden vanuit verschillende kunstdisciplines workshops aangeboden en de hele dag zijn er presentaties en optredens van amateurkunstverenigingen en -gezelschappen. Aan het begin en het einde van het programma is een grote, gezamenlijke activiteit geprogrammeerd waaraan alle aanwezigen mee kunnen doen.

Voor wie?
Iedereen in Eindhoven en omgeving die op de een of andere manier geïnteresseerd is in amateurkunst is welkom: van jong tot oud. Wil je je oriënteren op bijvoorbeeld zingen in een koor, bij een toneelclub gaan of muziek spelen in een orkest? Dan is dit je kans!

Bezoekersinformatie
De Dag van de Amateurkunst is gratis toegankelijk en vindt plaats op zondag 26 januari 2020 bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Programma
Het programma is op dit moment nog niet bekend.

Deel dit met je vrienden via: