zaterdag 7 t/m zondag 8 juli 2018

Danskamp

voor dansers van 12 tot 18 jaar

Ga deze zomer op kamp bij CKE! Ben jij een danser tussen de 12 en 18 jaar oud? Heb je zin om de vakantie goed te beginnen en daarmee het dansseizoen 2017-2018 op een superleuke manier af te sluiten? Schrijf je dan snel in!

Wat, wanneer & waar?
De dansafdeling van CKE organiseert een danskamp voor jongeren in het voortgezet onderwijs. Het 2-daagse kamp wordt gehouden bij CKE van zaterdag 7 juli 14.00 uur tot zondag 8 juli 16.30 uur. Het weekend is all-in: je eet, drinkt en slaapt bij CKE.

Programma

  • Op zaterdag krijg je buikdansles van Ana Euson van Ana Danst.
  • Na het eten houden we een bonte avond met (buikdans)presentaties.
  • De dansstudio wordt omgetoverd tot slaapzaal voor de nacht.
  • Uitgeslapen (of niet ☺) begin je zondag na het ontbijt met een dansles van één van de CKE-docenten Odile Wyers, Marieke Trienekens, Els Roemer of Sacha van der Graaf.
  • Daarna krijg je les van Emma Evelein in modern contemporary en een les in hiphop, popping, house of een combinatie daarvan, verzorgd door Rugged Studio.
  • En dan is het tijd om te beginnen aan je welverdiende zomervakantie!

Kosten & inschrijving
Deelname kost € 75 per persoon inclusief eten en drinken. Schrijf je in om zeker te zijn van een plaatsje. Er is plaats voor maximaal 40 jongeren.

Niet vergeten
Deze spullen moet je niet vergeten mee te brengen: pyjama, danskleding en -schoentjes, handdoek, luchtbed of slaapmatje, slaapzak en toiletspullen.

Locatie
Het adres van CKE is Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Vragen?
Heb je nog vragen over het danskamp, stel ze dan aan Els Roemer die de coördinatie verzorgt: els.roemer@cke.nl of 040-2377760.

Deel dit met je vrienden via: