Musical

→  bekijk het cursusaanbod

Zing, dans en speel de sterren van de hemel! Bij musical draait het om de magische combinatie van de vakken zang, dans en spel. Wees niet bang voor een lach en een traan, een schreeuw, een hoge toon of een zweefsprong. Heb je een beetje koudwatervrees? Wij helpen je over de drempel!

Kinderen en jongeren
Voor de allerjongsten van 6 tot 8 jaar is er Musical Kids. Verder zijn er basis- en vervolgcursussen, ingedeeld op leeftijd, voor kinderen en jongeren tussen de 8 en 15 jaar.

In de wijk
Naast de lessen in het centrum, geven we ook musicalcursussen voor kinderen en jongeren in Blixembosch en Meerhoven.

Musicalproducties (met auditie)
Ben je na de basis- en vervolgcursus klaar voor het echte werk op een groot podium? Dan kun je meespelen in één van onze musicalproducties. Aan het begin van het seizoen kun je aanmelden voor de audities.

De Wizz (kinderen en jongeren 10-14 jaar)
Dit seizoen maken we De Wizz, over het prachtige ‘gele pad’ met Doortje, de leeuw, de blikkenman en de vogelverschrikker.

Lang en gelukkig (jongeren 14-18 jaar)
Voor de jongeren staat Lang en gelukkig op het programma, een komische musical waarin verschillende sprookjes door elkaar worden gespeeld.

Moulin Rouge (volwassenen vanaf 18 jaar)
Na Aïda in het afgelopen seizoen, kiezen we met Moulin Rouge wederom voor een verhaal over liefde, waarin de bekende Parijse nachtclub centraal staat.

KunstKlas
Binnen de KunstKlas (voorheen project Kunst & Cultuur) werkt CKE samen met het Sint-Joriscollege, de enige erkende cultuurprofielschool in Eindhoven. We bieden specialisaties voor jongeren met bijzondere belangstelling voor muziek, dans, drama, beeldende vorming of musical. Deze leerlingen krijgen op het Sint-Joriscollege een eigen programma. Meer informatie vind hier of op de website van het Sint-Joriscollege.

Contactpersoon musical
Coraline Demos, coördinator musical
coraline.demos@cke.nl | (040) 216 32 63

→ bekijk het cursusaanbod

Deel dit met je vrienden via: