Kamermuziek club

Samenspel in kleine groep voor jongeren en volwassenen vanaf niveau A
Leeftijd
Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Duur
10 lessen
Gestart op
21-1-2021
Prijs
Volwassenen vanaf 21 jaar
€ 155,10 totaal
Jongeren tot 21 jaar
€ 128,20 totaal
Locatie
Docent
Code
12180
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.


Cursusgeld van langlopende cursussen (meer dan 14 lessen) incasseren we per maand (doorlopende machtiging).
Cursusgeld van kortlopende groepscursussen of workshops incasseren we in één keer (eenmalige machtiging).


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.




Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Tuition fees for long-running courses (more than 14 lessons) are deducted from your bank account per month (by standing order).
Tuition fees for short group courses or workshops are deducted from your bank account in a single payment (by one-off direct debit).


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.




De kamermuziek ontdekken

Kun je al een beetje uit de voeten met je instrument? Ontdek hoe gaaf het is om in een strijkkwartet of iets groter kamermuziekensemble te spelen. Misschien heb je al door meespelen in orkesten al ervaring hoe leuk het is om samen muziek te maken. Anders dan in het orkest wordt in een klein ensemble veel meer een beroep gedaan om jouw eigen inbreng. Je hebt meestal je eigen partij (soms met z’n tweeën) waarvoor je verantwoordelijk bent. Dat betekent ook: meer vrijheid om samen met de andere leden van je ensemble er iets van te maken, precies zoals jij dat mooi vindt. Je overlegt over tempi, over de sfeer van een stuk en nog veel meer andere dingen. Samen kun je toewerken naar een optreden of bijvoorbeeld meedoen aan de masterclasses in het jaarlijkse Storioni Festival. 

De docent helpt jullie op weg, zoekt samen met jullie stukken uit en coacht je, zodat je leert om samen te spelen en samen goed te repeteren.

 

Voor bestaande ensembles 

Ben je een reeds door de wol geverfde liefhebber van het kamermuziekrepertoire maar kun je weleens wat hulp gebruiken? Dan is de kamermuziekclub de manier om je spel verder te ontwikkelen. De docent heeft heel veel ervaring in het spelen in allerlei formaties van de kamermuziek en zij kan je de fijne kneepjes van het musiceren in klein verband bijbrengen. Bestaande (strijk)kwartetten, (piano)trio’s en andere ensembles zijn van harte welkom. 

Lees meer

Zou je graag met andere liefhebbers van kamermuziek in contact komen?

De kamermuziekclub kan je op weg helpen. Er zijn veel mensen met een droom om een goed ensemble op te zetten. Niet zelden gebeurt het dat iedereen om je heen te druk lijkt met werk, met orkesten of andere bezigheden, waardoor het ensemble incompleet blijft en het bij een droom blijft. Je kunt je bij ons inschrijven en wij zoeken voor jou de juiste spelers bij elkaar. Hebben jullie elkaar eenmaal gevonden, dan helpen wij je op weg met passend repertoire en wat lessen. Geef vooraf je wensen aan, of je bijvoorbeeld alleen met strijkers wilt samenspelen of ook met piano of blazers.

In principe wordt iedere kamermuziekclub afgesloten met een (eventueel besloten) optreden*, zodat het ensemble een doel heeft, een datum om naartoe te werken. Dit is echter niet verplicht.

 

Minimaal aantal deelnemers per club: 4, maximaal 8.

 

*Het geven van optredens zal in het komende jaar ook afhankelijk zijn van de ontwikkelingen op het gebied van Corona.