Keramiek voor kinderen

voor kinderen van 8 t/m 12 jaar
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
8 lessen
Startdatum
18-9-2019
Lestijd
14:00 - 16:00 (120 min)
Prijs
€ 144,00
Materiaal
€ 20,00
Locatie
Docent
Code
51510
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Na een periode van afwezigheid is er weer een cursus speciaal voor kleien alleen! De opzet is wel iets anders geworden. De groep is wat kleiner, de lestijd wat langer en de opdrachten worden wat moeilijker. 
 
Een cursus dus voor kinderen die écht graag met klei werken en daar ook graag meer over willen leren. We gaan eerst een paar lessen aan de slag met het maken van wat korte opdrachten om lekker op gang te komen maar al snel komt er dan een grote opdracht waar je wel een paar weken aan zult gaan werken. Het vergt wat geduld en concentratie maar dan heb je op het einde van de cursus ook echt iets heel speciaals gemaakt waar je ongetwijfeld erg trots op zult zijn. 
Lees meer
Uiteraard zit je in deze keramiekcursus niet op school, maar we proberen wel wat serieuzer met de klei om te gaan zodat je specialere werkstukken kunt maken die op het eind ook in de grote vitrine tentoongesteld zullen worden.  Je leert veel over klei vormen, groter werken, decoreren, glazuren maken en spuiten.. en er wordt stiekem ook best wat afgepoetst. Heb je er al zin in? 
 
Wil je eigenlijk liever spelenderwijs werken of heb je moeite om lang aan een werkstuk te werken dan is het Jeugdatelier een betere plek voor je.
 
Aanvullende informatie
• De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen
• Je werkt in een echt keramieklokaal met veel officiële handgereedschappen en apparaten
• Je krijgt les van een keramist met veel ervaring in het begeleiden van kinderkleiwerk.
• Het is slim om lekker zittende kleding aan te hebben die best een beetje vies mag worden