Thank God it's Strike day

Creatieve workshopdag tijdens de landelijke onderwijsstaking
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Duur
1 les
Gestart op
15-3-2019
Prijs
€ 45,00
Locatie
Code
30535
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Het gonst in het nieuws van de voorgenomen staking in het onderwijs op vrijdag 15 maart. Voor kinderen die op deze dag niet naar school kunnen, hebben wij een ‘creatieve’ oplossing. Letterlijk. CKE organiseert namelijk een superleuke workshopdag voor kinderen in groep 1 t/m 8.

Zo helpen we u als ouder met een oplossing voor opvang op deze niet-schooldag en uw kind(eren) bezorgen we een onvergetelijke dag vol creativiteit. De hele dag worden de kinderen vermaakt in workshops dans, beeldend, muziek en toneel, waarin zij lekker actief aan de slag gaan onder begeleiding van ervaren vakdocenten.

Lees meer

Alle informatie op ‘n rijtje

  • Thank God it’s Strike dayvindt plaats op vrijdag 15 maart 2019. Vanaf 8.15 uur ontvangen wij de kinderen bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in het centrum van Eindhoven. Het programma duurt van 8.30 tot 14.30 uur, dus de hele ‘schooldag’.
  • Deelname kost € 45 per kind voor de activiteiten, ranja en fruit. Een lunchpakketje moet zelf worden meegebracht.
  • Kledingvoorschrift: makkelijk zittende kleding waarin de kinderen lekker kunnen bewegen en gymschoenen voor in onze dans- en theaterzalen.
  • Inschrijven kan t/m woensdag 27 februari via de paarse knop onder de foto.
  • Er is plaats voor maximaal 100 kinderen, maar om de dag door te kunnen laten gaan is ook een minimum aantal deelnemers nodig. Op donderdag 28 februari wordt beslist of de workshopdag door kan gaan. Na inschrijving krijgt u hier uiteraard bericht over.
  • Mocht de landelijke onderwijsstaking niet doorgaan, dan gaat ook Thank God it’s Strike day niet door.
  • Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderwijs@cke.nl.