Workshop schrijven met Henk van Straten (vol)

autobiografisch schrijven en literaire non-fictie
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Avond
Duur
1 les
Gestart op
19-3-2019
Lestijd
19:00 - 22:00 (180 min)
Prijs
€ 45,00
Locatie
Docent
Code
64001
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Sorry, deze workshop is volgeboekt. Als je je inschrijft kom je op de wachtlijst. Mocht er een plekje vrijkomen, dan nemen we contact met je op (op volgorde van inschrijving).

Op dinsdag 19 maart geeft Henk van Straten bij CKE een unieke workshop over autobiografisch schrijven en literaire non-fictie.

Henk zal vertellen over zijn eigen schrijverschap en door middel van korte voordrachten een beeld geven van de essentie en subtiliteiten van literaire non-fictie. Daarnaast geeft hij kleine opdrachten die worden uitgevoerd door en gedeeld met de groep. Uiteraard is er ook tijd en ruimte voor vragen.

Over Henk van Straten
Henk van Straten woont in Eindhoven en is schrijver, columnist en journalist. Hij schreef de roman Bidden en vallen en twee boeken met memoires: Wij zeggen hier niet halfbroer (winnaar Beste Boek Voor Jongeren 2018) en Berichten uit het tussenhuisje.

Henk schrijft of schreef o.a. voor Volkskrant Magazine, Trouw, De Correspondent, Elle, &C, Esquire, Happinez, Vrij Nederland, Jan, Linda, Tirade, Hollands Maandblad, Das Magazin, Harper’s Bazaar en Playboy.

Lees meer

In de workshop is plaats voor 12 tot 20 deelnemers.

Foto: John Wiersma