Workshop Houding & Musiceren

voor instrumentalisten en zangers vanaf 18 jaar
Leeftijd
Jongeren, Volwassenen
Dag
Zaterdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
1 les
Startdatum
22-6-2019
Lestijd
10:00 - 13:00 (180 min)
Prijs
€ 60,00
Locatie
Docent
Code
10409
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Ervaar je stijfheid tijdens of na het pianospelen? Heb je last van je rug na het zingen? Of ervaar je onmacht bij het musiceren? Lees dan even verder.

Het lichaam is een belangrijk onderdeel bij het musiceren. Het schept de voorwaarde om muziek uit te kunnen voeren, maar kan ook als een belemmering werken. Door bijvoorbeeld vermoeidheid of spanning kunnen klachten ontstaan die het musiceren in de weg zitten.

Gelukkig zijn er methoden om het lichaam vrijer en sterker te maken om zo de belemmeringen te overkomen en blessures te voorkomen. In deze workshop werken piano- en zangdocent Dineke van der Sman van CKE en fysiotherapeut Florine Marinelli samen. Je leert hoe je je houding of stem kan vrijmaken en ontspannen en hoe je je lichaam kan inzetten om je muzikale voorstelling om te zetten in klank.

Lees meer

Informatie voor deelnemers
Er is plaats voor 6 deelnemers en het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur: welkom en gezamenlijke opwarming
  • 10.25 uur: workshop deelnemer 1
  • 10.50 uur: workshop deelnemer 2
  • 11.15 uur: workshop deelnemer 3
  • 11.40 uur: workshop deelnemer 4
  • 12.05 uur: workshop deelnemer 5
  • 12.30 uur: workshop deelnemer 6
  • 13.00 uur: einde workshop

Als deelnemer kun je natuurlijk de hele ochtend blijven, zodat je ook kan leren van de anderen. Na inschrijving neemt docent Dineke van der Sman contact op met de deelnemers over de begeleiding en indeling.

Kosten
Deelname kost € 60 p.p.

Ook voor toeschouwers!
Vind je het interessant om te komen kijken en luisteren naar deze leerzame workshop Houding & Musiceren? Dan kun je hier een ticket kopen à € 6. De workshop vindt plaats in zaal 3.02 op de 3e verdieping.