Vloggen voor dummies

voor jongeren van 12 t/m 15 jaar
Leeftijd
Jongeren
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
10 lessen
Startdatum
4-2-2019
Lestijd
18:00 - 19:15 (75 min)
Prijs
€ 85,00
Locatie
Docent
Code
72017
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Ben jij een dummie in vloggen of ben je juist een pro en wil je graag leren hoe je jezelf over kan laten komen in een vlog? Dan is dit iets voor jou.

In deze cursus leer je vooral hoe jij zelf over kan komen in een vlog. De ene keer speel je een typetje en de andere keer vertel je een situatie vanuit jezelf. Vanuit verschillende kanten belichten we de mogelijkheden van het vloggen.

Je leert enkele basistechnieken uit het toneelspelen en je krijgt een challenge. Ook gaan we in op hoe je jezelf kunt presenteren.

Lees meer

Voorafgaand aan de cursus tekenen we met elkaar een overeenkomst dat we het materiaal enkel in overleg met elkaar verspreiden op social media. Is een van de personen het niet eens met het verspreiden van het materiaal, dan wordt het verwijderd. We willen deelnemers een veilige omgeving bieden waarin ruimte is om te leren, ook van elkaar.

Aanvullende informatie:

  • In deze cursus mag je een eigen camera of telefoon meenemen.
  • In deze cursus leer je niet hoe je een vlog moet monteren.