Kodaly zangklassen

voor kinderen van 6 t/m 8 jaar
Leeftijd
Kinderen
Dag
Maandag
Dagdeel
Middag
Duur
28 lessen
Gestart op
5-11-2018
Lestijd
16:30 - 17:00 (30 min)
Prijs
€ 65,00
Locatie
Docent
Code
10301
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Aanvullend aan jouw instrumentale les leren we je in deze gezellige lessen noten lezen en zingen en luisteren we naar muziek. We gaan hierbij uit van de inzichten van Zoltán Kodaly.

Zingen zorgt voor een goede ontwikkeling van je gehoor. Je leert beter luisteren en dat is een plus voor iedere instrumentalist. En natuurlijk is zingen ook gewoon ontzettend leuk. Je wordt er blij van!

Om muzikaliteit te ontwikkelen worden onder andere handgebaren en ritmetaal gebruikt. Leerlingen ervaren dat zij iets steeds beter kunnen en leren vaardigheden waarmee zij ook later zelfstandig muzikale keuzes kunnen maken.

Lees meer

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen. Deze cursus kost € 65.