Auditie Talentstroom dans

voor jongeren van 12 tot 18 jaar
Leeftijd
Jongeren
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Middag
Duur
1 les
Gestart op
3-7-2018
Lestijd
15:00 - 16:30 (90 min)
Locatie
Code
42001
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en wil je jezelf zo goed mogelijk ontwikkelen in dans? Misschien heb je zelfs een dansacademie-ambitie die je nog nooit uitgesproken hebt. Dan is Talentstroom iets voor jou! Op dinsdag 3 juli 2018 is de auditie.

Talentstroom-leerlingen krijgen een lespakket op maat, dus precies wat jij nodig hebt om jouw doel te kunnen bereiken. Motivatie en aanleg zijn belangrijke elementen.

De auditie
Voor de Talentstroom doe je een auditie waarbij je een kijkje in de keuken van CKE krijgt en wij kunnen zien waar jouw kwaliteiten liggen. In 90 minuten krijg je klassiek, modern, jazz/streetdance en improvisatie. Alles in blokken van ongeveer 20 minuten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Lees meer

Uitslag
De uitslag van de auditie ontvang je via e-mail, waarna je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Wil je meer weten of inschrijven voor deze auditie? Neem dan contact op met Nicole Mokveld, coördinator van de dansschool: nicole.mokveld@cke.nl.