Gitaarensemble

voor volwassen spelers van de Spaanse of steelstring akoestische gitaar
Leeftijd
Jongeren, Volwassenen
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
15 lessen
Gestart op
27-8-2018
Lestijd
20:30 - 21:30 (60 min)
Locatie
Docent
Code
10518
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Een gitaarensemble voor volwassenen die de akoestische Spaanse of steelstring gitaar spelen. Gitaarspelen is leuk, mooi en leerzaam. Nóg leuker is het om samen met anderen muziek te maken.

Onder de vakkundige begeleiding van gitaardocent Peter Thissen ga je groep aan het werk. Je leert met en van elkaar en er worden mooie muziekstukken gespeeld. Er is aandacht voor de kenmerkende elementen van het ensemblespel. In een gezellige en ontspannen sfeer is dit ensemble een aanrader voor de gitaarliefhebber die graag samen musiceert!

Iets voor jou?
Beheersing van de algemene basis van het gitaarspel, technieken en notenschrift is aan te raden. Onderlinge verschillen in niveau vormen geen enkele belemmering, in de arrangementen is op verschillende niveaus voldoende uitdaging verwerkt.

Lees meer

Wil je kennismaken en ontdekken of het gitaarensemble bij jou past? We kijken uit naar je inschrijving!

Heb je nog (inhoudelijke) vragen en/of wil je een keertje proef-meespelen? Mail dan naar peter.thissen@cke.nl.

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.