Open atelier gemengde technieken (jongeren)

verken verschillende gebieden binnen beeldende kunst en fotografie
Leeftijd
Jongeren
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
20 lessen
Gestart op
9-10-2017
Lestijd
19:00 - 21:00 (120 min)
Prijs
€ 288,00
Locatie
Code
52850
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Ben jij nieuwsgierig en wil je uitgedaagd worden om beeldend te werken aan de hand van opdrachten? We bieden jou daarvoor een inspirerende omgeving.

Vier docenten vanuit verschillende takken binnen beeldende kunst ondersteunen jou in het stellen van beeldende vragen en het maken van richtinggevende keuzes, zodat je een eigen beeldend proces in kunt gaan.

  • Bij Annemarie Verheijen ga je aan de slag met ruimtelijke technieken met natuurlijke materialen zoals hout, steen en klei. We starten naar aanleiding van een beeldend kunstenaar die materialen combineerde. Dit heet assembleren.
  • Bij Shelly Lapré werk je met verschillende teken- en schildertechnieken zoals pastelkrijt, houtskool, inkt, acryl, olieverf op waterbasis, collage, materie-schilderen en combinaties van gemengde technieken.
  • Bij Marian Bakens werk je met verschillende druktechnieken en gevonden materialen om daarmee jouw verhaal te vertellen.
  • Bij Hanneke Franssen-Mooren werk je met fotografische technieken, zowel analoog als digitaal, in de fotostudio en buiten.
Lees meer

We vertrekken vanuit de kunsten om van daaruit een onderzoek in te gaan. We experimenteren met materialen en technieken om te komen tot nieuwe beelden. Ontdekken, werken, toepassen en vooral het plezier om jouw passie beeldend vorm te geven.

Heb je zin om met ons op pad te gaan? Meld je aan en ga mee op avontuur!