Instapcursus klassiek slagwerk

ontdek in 10 lessen of slagwerk bij je past
Leeftijd
Jongeren, Kinderen
Duur
10 lessen
Start
na 14 januari 2019
Prijs
€ 150,00
Locatie
Docent
Code
10360
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Wil je een muziekinstrument gaan spelen, dan is dat een hele stap. Een instapcursus biedt uitkomst. Je start in de tweede helft van het seizoen met 10 lessen tegen een gunstig tarief. Als het je bevalt, kun je daarna starten met doorlopende muzieklessen.

Voor kinderen en hun ouders is het een hele stap om meteen voor een heel jaar muziekles te nemen en dan ook nog een instrument te huren of aan te schaffen. Vaak is nog onduidelijk of dit écht is wat je wilt en je weet ook nog niet of je het wel zult volhouden. Maar je hebt wél veel zin en de nieuwsgierigheid is groot...

Lees meer

In deze instapcursus ervaar je hoe het is om slagwerkles te krijgen én hoe het is om thuis te oefenen. Je krijgt vooral les op de kleine trom, maar maakt ook kennis met drums, marimba, pauken enz. De docent draagt met veel enthousiasme en passie de liefde voor muziek en het plezier van samenspel aan je over.

Die docent wil maar één ding: dat je zin krijgt om muziek te gaan maken. Muziek verbindt, enthousiasmeert, troost, maakt blij, geeft energie, maakt je stil. Muziek reikt zo veel verder dan woorden.

Je leert in een paar lessen al echt een stuk spelen. Je komt er dan ook al snel achter of klassiek slagwerk bij je past. Bovendien ervaar je hoe het is om samen les te hebben. Als je besluit om door te gaan, kom je namelijk bijna altijd terecht in een groepsles.

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit 2 tot 12 leerlingen. Hoe meer leerlingen, hoe langer de les duurt.
  • De minimale (advies)leeftijd voor klassiek slagwerk is 8 jaar.
  • De lesdag en lestijd worden na inschrijving in overleg vastgesteld.
  • TIP! Voor een schappelijke prijs kun je een instrument huren bij CKE of een partner. Wil je hier meer over weten, vraag dan bij de balie naar de folder 'Huur instrumenten'.