Saxofoonensemble

voor saxofonisten van alle leeftijden
Leeftijd
Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Lestijd
19:00 - 20:00 (60 min)
Prijs
€ 180,00
Locatie
Docent
Code
10517
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
In het saxofoonensemble leer je in een unieke vorm samenspelen met andere saxofonisten. Omdat er geen dirigent voor het ensemble staat, gaat het om teamwork. En dat komt de beleving van het samenspel en de muziek alleen maar ten goede. Het saxofoonensemble overstijgt qua diversiteit het saxofoonkwartet.

Docent Xavier Scheepers geeft instructies, maar houdt voldoende ruimte voor het zelf ontdekken van muziekstukken.

In de groep motiveer je elkaar om partijen te oefenen, luister je samen naar opnames en bespreek je hoe je bepaalde muzikale uitdagingen aanpakt.

Speel jij minimaal op A-niveau saxofoon? Meld je dan aan om mee te spelen in dit uitdagende ensemble.

Lees meer

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.