Krijtbordschrijven

handlettering op krijtborden
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Zaterdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
3 lessen
Gestart op
27-10-2018
Lestijd
09:30 - 12:30 (180 min)
Prijs
€ 91,00
Materiaal
€ 20,00
Locatie
Docent
Code
54371
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Krijtborden zijn hip. In bijna elk koffiebarretje kom je er wel een tegen. En niet zonder reden. Handgeschreven teksten geven een persoonlijk tintje aan de informatie die je wil overbrengen.

De krijtborden met handgeschreven teksten gecombineerd met de kunst van het schoonschrijven en een goede lay-out maken het ware blikvangers. Iets waar mensen vaak langer en met meer plezier naar kijken dan digitale tekst of slordig handschrift. In deze korte cursus leer je alle basics waardoor je zelf ook met krijtbordschrijven (of etalageschrijven) uit de voeten kan.

Lees meer

Allereerst gaan we aan de slag met verschillende lettertypes. Want tekst moet niet alleen de aandacht trekken, het moet ook van een afstandje leesbaar blijven. In de eerste les krijg je daar verschillende tips en trucs voor, met de gelegenheid die de week erna thuis goed te oefenen.

Vervolgens komt het oefenen met schrijven op een groter rechtopstaand vlak aan bod en wordt er veel aandacht besteed aan vormen van lay-out.

Tot slot ga je aan de gang met het schrijven op een eigen (eerder in de les gemaakt) krijtbord, compleet met alle slimme handigheden die het werk daarbij een stuk makkelijker en sneller maken. Dit bord mag je uiteraard op het eind mee naar huis nemen.

Aanvullende informatie

  • De groep bestaat uit maximaal 8 cursisten
  • Benodige materialen zijn bij de cursusprijs mee berekend. Er zijn geen bijkomende kosten tijdens de les.
  • Trek makkelijke kleding aan, gedeelten van de les werken we staand.