Muziekatelier Meerhoven (5-6 jaar)

ontdek verschillende soorten muziekinstrumenten in één cursus!
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
10 lessen
Startdatum
12-9-2018
Lestijd
13:00 - 14:00 (60 min)
Prijs
€ 149,00
Materiaalkosten
€ 4,00
Locatie
Docent
Code
10006
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Je zit in groep 3 of 4 en zou graag willen spelen op een instrument. Je weet alleen nog niet welk instrument... Met het nieuwe muziekatelier voor jonge kinderen kun je dat vanaf nu ook ontdekken als je nog zo jong bent.

Deze cursus is speciaal voor kinderen die niet kunnen wachten tot ze kunnen meedoen aan de reguliere cursus muziekatelier (voor kinderen in groep 4 en 5).

Elke week komt in het muziekatelier, waarin je met een groep van 8-16 kinderen aan de slag gaat, een instrument aan bod om naar te kijken, luisteren en zelfs even vast te houden.

Deze cursus behandelt niet álle instrumenten, omdat je voor sommige instrumenten nu eenmaal wat ouder moet zijn. We voegen zang toe, omdat je stem natuurlijk ook een heel leuk instrument is. En met zingen kun je niet vroeg genoeg  beginnen.

Lees meer

In de laatste les mogen jouw ouders/verzorgers komen kijken en luisteren naar wat je hebt gedaan en kun je kiezen voor een proefles op twee verschillende instrumenten (of zang). Zo kun je makkelijker beslissen waarmee je door zou willen gaan gaan.