RotsWaterTheater

voor kinderen in groep 7 en 8
Leeftijd
Kinderen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Middag
Duur
8 lessen
Startdatum
2-10-2018
Lestijd
16:15 - 17:45 (90 min)
Prijs
€ 87,00
Locatie
Docent
Code
71011
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Zin in afwisselende theaterlessen waardoor je lekker stevig in je schoenen gaat staan? Doe dan mee met RotsWaterTheater!

RotsWaterTheater is een beetje anders dan onze ‘gewone’ theatercursus voor kinderen in groep 7 en 8. We gebruiken technieken uit het Rots&Water-programma bij het maken van toneelscènes en het spelen van verschillende rollen. Dit doen we op een speelse en theatrale manier.

De groep is wat kleiner, zodat er meer tijd is voor individuele aandacht. En er is meer rust en ruimte op de speelvloer. Voor deze cursus hoef je geen ervaring met toneel of Rots&Water te hebben. Maar dat mag wel!

Lees meer

Deze cursus start op drie momenten in het seizoen. Je kunt meedoen aan alle drie de series, maar ook een losse serie van acht lessen volgen.

Over Rots & Water
Rots & Water is een psychofysieke training die gebruikt wordt binnen het primair en voortgezet onderwijs, maar ook binnen jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Rots & Water is een Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat wereldwijd wordt ingezet in de begeleiding van jongens en meisjes. Het toepassen van Rots & Water-technieken in theaterlessen zorgt ervoor dat kinderen lekker stevig in hun schoenen komen te staan. Ook in nieuwe, spannende situaties.