Keyboardorkest

leer samenspelen én zelfstandig in een band te functioneren op toetsen
Leeftijd
Jongeren, Volwassenen
Duur
30 lessen
Gestart op
4-9-2019
Prijs
Locatie
Code
10801
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Is het je droom om in een band te spelen? Wil je echt goed leren samenspelen en jezelf uitdagen nog beter te worden in de band? In deze bijzondere popband (want: alleen maar keyboards) stijg je boven jezelf uit!

Tijdens de bandrepetities bereid je samen met de anderen nieuwe nummers voor en repeteer je ingestudeerde nummers. Het draait om samenspel, waarbij je leert naar jezelf en anderen te luisteren en dit vervolgens tot één geheel weet te vormen. Inspelen op elkaar dus. Zo leer je hoe je uiteindelijk zelfstandig in een band kan functioneren als toetsenist.
 

Lees meer

Het orkest speelt zeer divers repertoire, van klassieke tot poparrangementen. De sfeer is ontspannen. Ieder draagt zijn steentje bij en krijgt een taak die bij hem past. Groepssamenwerking is belangrijk, maar individuele aandacht ook. De docent zorgt voor de juiste balans tussen zelfstandig werken en hulp en aandacht waar nodig.

Voor de groep staat een zeer ervaren docent die al jaren popbands coacht en deze tot grote hoogte weet te brengen. Hij wil graag dat jij als speler ervaart hoe gaaf het is dat jij met jouw partij bijdraagt aan het muzikale geheel van het orkest. Je krijgt les op de muziekschool, maar het voelt alsof je echt in een band speelt. Bovendien bouw je podiumervaring op, want er wordt regelmatig toegewerkt naar optredens binnen en buiten CKE.

Aanvullende informatie:

  • Het keyboardorkest is bedoeld voor iedereen vanaf 12 jaar die zijn instrument enigszins beheerst.
  • Er zijn popbands voor beginners en gevorderde muzikanten.
  • Meestal bestaat een band uit 4-6 personen vanwege de 'ideale' bezetting met zang, gitaar, toetsen, bas en slagwerk. Maar omdat het hier om een keyboardorkest gaat, kunnen er ook 8 mensen deelnemen. Docent Bert Doornbos ziet in deze ongewone bezetting juist een uitdaging om mooie arrangementen te maken.

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands.  Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan deelnemen.