Hobo-/rietenatelier

module voor hoboïsten van alle leeftijden vanaf B-niveau
Leeftijd
Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Avond
Duur
10 lessen
Gestart op
7-11-2018
Lestijd
19:30 - 20:30 (60 min)
Locatie
Docent
Code
12176
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Deze module helpt je een eind op weg in het oude ambacht van zelf je eigen hoboriet - dus klank - maken. Thuis oefenen is een vereiste.

Module voor hoboisten vanaf B-niveau (na A-examen) die meer willen weten over rieten maken, afwerken, bijwerken en graag handige tips krijgen.

Lees meer

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen. Deze module kost € [nnb] voor niet-leerlingen van CKE.