Keyboardklas 2

module voor jonge keyboardspelers
Leeftijd
Kinderen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Avond
Duur
8 lessen
Gestart op
19-2-2019
Lestijd
18:00 - 19:00 (60 min)
Locatie
Docent
Code
12151
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
In Keyboardklas 2 (het vervolg op Keyboardklas 1) worden door middel van training, samenspel, uitleg en oefeningen de belangrijke zaken van het keyboardspelen behandeld.

Aan de orde komen onderwerpen als akkoorden spelen, begeleiden, de rol van de toetsenist in een band en de speelmogelijkheden van het moderne keyboard.

Deze module is bedoeld voor kinderen die al een of twee jaar keyboardles hebben en extra vaardigheden willen leren of behoefte hebben aan wat meer begeleiding of praktische oefening.

Lees meer

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen. Deze module kost € [nnb] voor niet-leerlingen van CKE.