Keyboardklas 1

module voor beginnende jonge keyboardspelers
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
8 lessen
Gestart op
21-11-2018
Lestijd
15:00 - 16:00 (60 min)
Locatie
Docent
Code
12150
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
In de keyboardklas worden alle belangrijke dingen behandeld die te maken hebben met de eerste keyboardlessen.

Vaak is er in de gewone les net iets te weinig tijd en daarom is deze klas een uitstekende gelegenheid om in groepsverband extra aandacht te besteden aan onderwerpen als logisch en begrijpend noten lezen, de juiste speelhouding, de 5-tonenrijen en de akkoorden, ritme, bediening van het keyboard, enzovoort!

Deze module is bedoeld voor jonge kinderen die voor het eerst keyboardlessen volgen en voor kinderen die al iets verder zijn en extra begeleiding willen of nodig hebben.

Lees meer

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen. Deze module kost € [nnb] voor niet-leerlingen van CKE.