Music Factory (12+)

arrangeren, bewerken en opnemen met muzieksoftware
Leeftijd
Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Dag
Dag in overleg
Startdatum
Doorlopend
 
Later instappen mogelijk
Prijs
Locatie
Docent
Code
20428
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Wil jij zelf muziek opnemen, bewerken en/of arrangeren? In de lessen Music Factory leer je werken met allerlei software waarmee je dat kunt doen.

Er is allerlei software op dit gebied. In deze cursus werk je enkel met freeware, dus dat betekent dat je geen (dure) software hoeft aan te schaffen. Docent Bert Doornbos leert je hoe je met de computer muziek kunt opnemen en bewerken met midi- of audiobestanden. Ook kun je leren hoe je muziek arrangeert en partijen van bladmuziek voor meerdere spelers maakt en print.

Je leert de basis van hoe je verschillende soorten software en computerapparatuur bedient, waarmee je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunt met je eigen plannen en projecten. Deze cursus is bedoeld voor iedereen vanaf 12 jaar die een beetje handig is met computers en graag bezig is met muziekopnamen en van alles wat daarmee te maken heeft.

Lees meer

De lessen zijn praktisch en duidelijk; geen lange, theoretische uitleg, maar gewoon lekker snel aan de slag. Gerichte opdrachten zorgen ervoor dat je snel leert werken met de verschillende programma's en geven je inzicht in de mogelijkheden die er zijn op dit gebied. Er is veel ruimte voor individuele aandacht, ook wanneer je in een groepje les krijgt. Natuurlijk luisteren we naar en leren we van elkaar, zonder jouw persoonlijke (leer)wensen uit het oog te verliezen.

Docent Bert Doornbos werkt dagelijks met muzieksoftware en deelt graag zijn kennis met jou, vanuit het besef dat kennis op dit gebied van enorme waarde is voor iedereen die met muziek bezig is. Andersom leert hij ook van jou als cursist en dat komt de lessen alleen maar ten goede.

Samenspel, bands, ensembles en orkesten
CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.


Aanvullende informatie:

  • De lessen starten in de week na de zomervakantie. Er zijn 36 lesweken per jaar, waarbij we de gangbare schoolvakanties volgen. Gedurende het seizoen instappen is in de meeste gevallen mogelijk. De lesdag en lestijd worden na inschrijving in overleg vastgesteld.
  • Bij een lidmaatschap van de muziekschool start iedere (beginnende) leerling in principe met groepsles. Als je behoefte hebt aan langere en meer individuele lessen, dan kan dat ook. Je betaalt daarvoor meer dan voor groepsles.
  • 5- en 10-lessenkaarten zijn bedoeld voor gevorderden. Kies je voor deze lesvorm, geef dit dan in het opmerkingenveld aan bij je inschrijving.
  • Een instrument kopen of huren? Bij de balie geven we je graag advies en informatie over de (verhuur)mogelijkheden.
  • De vermelde minimum leeftijd is een adviesleeftijd, gebaseerd op onze ervaringen door de jaren heen.
  • Als je nog twijfelt, kun je eerst een proefles nemen.
  • Bekijk de tarieven van de muziekschool.

Over de CKE-muziekschool
Je kunt op een goede manier leren een muziekinstrument te bespelen als je dat samen doet. Elkaar ontmoeten en veel samenspelen met voldoende ruimte voor individuele aandacht. Dat is waar de CKE-muziekschool voor staat. Elkaar inspireren, leren van elkaar, optreden in onze concertzaal of ergens anders in de stad en meedoen aan projectweken... dat hoort er allemaal bij!