Pianoles

vanaf 5 jaar
Leeftijd
Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Dag
Dag in overleg
Startdatum
Doorlopend
 
Later instappen mogelijk
Prijs
Locatie
Docent
Code
20260
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.


Cursusgeld van langlopende cursussen (meer dan 14 lessen) incasseren we per maand (doorlopende machtiging).
Cursusgeld van kortlopende groepscursussen of workshops incasseren we in één keer (eenmalige machtiging).


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Tuition fees for long-running courses (more than 14 lessons) are deducted from your bank account per month (by standing order).
Tuition fees for short group courses or workshops are deducted from your bank account in a single payment (by one-off direct debit).


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Pianospelen is leuk! De piano is een veelzijdig instrument geschikt voor solospel, in orkest of als begeleiding van andere instrumenten. Om maar een paar mogelijkheden te noemen! Ontdek alles en neem pianoles bij CKE.

De piano is een uitdaging, want je hebt bespelen van het instrument niet zomaar in de vingers. Gelukkig is het leuk om elke dag even te oefenen, zodat je het pianospelen steeds beter onder de knie krijgt. Je docent geeft je natuurlijk graag advies hoe je dat het beste kunt doen.

In de lessen maak je kennis met een breed scala aan muziekstijlen en elke muziekstijl vraagt specifieke technische vaardigheden. Voor het spelen van een boogie woogie heb je nét andere techniek nodig dan voor het spelen van een fuga van Bach. Die verschillende vaardigheden trainen we op een leuke en leerzame manier. En thuis oefen je verder! Het is dus belangrijk dat je een eigen instrument thuis hebt staan, bij voorkeur een gewone piano of vleugel. Een digitale piano is een goed alternatief als dit niet mogelijk is.

De veelzijdigheid van het pianospel komt ook aan bod in in het facultatief examen (A, B, C en D) waarin verschillende stijlen worden getoetst. Voor de leerling met een bovengemiddelde aanleg en behoefte aan extra uitdaging is er de Talentstroom met extra praktische en theoretische scholing.

Lees meer

Samenspel, bands, ensembles en orkesten
CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.

Aanvullende informatie:

  • De lessen starten direct na de zomervakantie. Er zijn 38 lesweken per jaar, waarbij we de gangbare schoolvakanties volgen. Gedurende het seizoen instappen is in de meeste gevallen mogelijk. De lesdag en lestijd worden na inschrijving in overleg vastgesteld.
  • 10-lessenkaarten zijn bedoeld voor gevorderden.
  • Een instrument kopen of huren? Vraag de docent naar de (verhuur)mogelijkheden.
  • De vermelde minimum leeftijd is een adviesleeftijd, gebaseerd op onze ervaringen door de jaren heen.
  • Als je nog twijfelt, kun je eerst een proefles nemen.
  • Bekijk de tarieven van de muziekschool.