Jeugdatelier

voor kinderen in groep 1 t/m 4
Leeftijd
Kinderen
Dag
Zaterdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Startdatum
21-9-2019
Lestijd
12:00 - 13:30 (90 min)
Prijs
€ 239,00
Materiaal
€ 20,00
Locatie
Docent
Code
51814
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Hou jij ervan om dingen te creëren, te maken? Kom dan naar het Jeugdatelier! Met verschillende materialen en technieken ontdek je op welke manier jij het liefst werkt.

In het Jeugdatelier kun je heel veel verschillende dingen verzinnen en maken. We werken met allerlei technieken en materialen, bijvoorbeeld: grafiek (o.a. monotype, lino en stempels maken), tekenen (bijvoorbeeld met houtskool en pastelkrijt), schilderen (met water- en acrylverf) en doen ruimtelijke opdrachten (met draad, wasfiguren, papier maché, klei of textiel). Heel veelzijdig!

Voor de onderwerpen kun je veel van je eigen fantasie gebruiken, maar je leert ook op welke manier je het best kunt beginnen of hoe je diepte in je tekening krijgt. Maar het belangrijkste blijft hoe je met veel plezier aan het werk kunt gaan!

Lees meer

Aanvullende informatie

  • Het is slim om kleding te dragen die vies mag worden of een schort mee te nemen.
  • De groep bestaat uit 12 tot 16 kinderen.