Jeugdatelier tekenen en schilderen (vol)

voor kinderen vanaf 7 jaar
Leeftijd
Kinderen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Gestart op
18-9-2018
Lestijd
16:00 - 17:30 (90 min)
Prijs
€ 232,00
Materiaal
€ 20,00
Locatie
Docent
Code
51809
Inschrijven niet mogelijk
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Neem contact op

Het Jeugdatelier is een plek waar je lekker kunt tekenen en schilderen en de mogelijkheden van alle soorten verf en krijt leert kennen.

Deze cursus is specifiek gericht op tekenen en schilderen. Er is een kast vol materialen die in de loop van de cursus allemaal gebruikt worden: oliekrijt, houtskool, ecoline, pastellen, plakkaatverf, inktsoorten en aquarelverf enzovoorts. Al doende maak je kennis met deze materialen en leer je welke combinaties mogelijk zijn.

Lees meer

Aan de hand van verhalen of thema's met opdrachten verken je je eigen creativiteit. In de lessen wordt ingegaan op beeldelementen zoals lijn, vlak, kleur, perspectief en textuur. Elke les is anders, de sfeer is bedrijvig en leren doe je spelenderwijs. Aan het einde van de les bekijken de leerlingen elkaars resultaten. In een open en prettige sfeer wordt dan bijvoorbeeld de werking van contrast en van ieders handschrift besproken.  

Werken in het Jeugdatelier is arbeidsintensief vanwege de technieken, maar er is veel persoonlijke aandacht in de lessen en een fijne groepsdynamiek onder leiding van de ervaren docent Ellis Renders.

Aanvullende informatie:

  • Trek kleding aan die vies mag worden of neem een schort mee.