Fotografie introductiecursus

basistechnieken digitale fotografie
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Donderdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
7 lessen
Startdatum
28-3-2019
Lestijd
09:30 - 12:00 (150 min)
Prijs
€ 139,00
Materiaal
€ 7,00
Locatie
Docent
Code
54134
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Diafragma, sluitertijd, iso-waarde, scherpstellen: weet jij wat deze begrippen betekenen? Hoe voorkom je overbelichten? En onderbelichten? In deze introductiecursus maak je kennis met de basistechnieken van fotografie.

In deze introductiecursus wordt de basistechniek van fotografie uitgelegd en in de lessen geoefend. Vervolgens ga je er thuis zelfstandig mee aan de slag. Scherpstellen, waar let je dan eigenlijk op? En hoe zat het ook alweer met de sluitertijd en het diafragma? De docent legt het je haarfijn uit.

Lees meer

Ook al fotografeer je graag en weet je best hoe je jouw camera moet bedienen, dat betekent nog niet dat je weet wat je allemaal met je toestel kunt doen. En als je deze basiskennis tekort komt, dan blijven foto’s waar je trots op bent maar al te vaak uit.

Wil jij jouw camera graag eens van de automatische stand afzetten en meer zeggenschap krijgen over je eigen foto’s? Meld je dan aan voor deze introductiecursus. In de lessen maak je stapsgewijs kennis met de instellingen op je camera en het effect ervan.

De cursusopdrachten zijn steeds gericht op één onderdeel, waardoor je langzaam maar zeker vertrouwd raakt met je eigen camera. Dan kan het experimenteren pas echt beginnen!

Aanvullende informatie

  • Neem je camera, pen en papier mee naar de eerste les.
  • De groep bestaat uit 10 tot 16 cursisten.