Zeefdrukken open atelier

voor zelfstandige, gevorderde zeefdrukkers
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Startdatum
2-10-2017
Lestijd
19:00 - 23:00 (240 min)
Prijs
€ 339,00
Materiaalkosten
€ 15,00
Locatie
Code
53910
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Zeefdrukken, de techniek is nog steeds modern en je kunt er zowel analoog als digitaal heel divers mee werken. In het open atelier werk je met de zeefdrukervaring die jij al in huis hebt aan jouw eigen stijl en handschrift.

De zeefdrukkers in het open atelier gaan al aardig hun eigen weg. Maar bepaalde zaken blijven wel handig natuurlijk, zoals een vast moment in de week om te werken, een zeefdruklokaal en een groep mensen waarmee je je fascinatie kunt delen.

Geen klassikale opdrachten meer voor jou, wél werken met mensen die net als jij weten hoe het creatieve proces in elkaar zit. Ideeën verzamelen en uitwerken, planmatig werken, de techniek van het drukken: bekende stof die je graag verder in de praktijk brengt, meestal zelfstandig en soms met de docent als begeleider.

Lees meer

In dit atelier werken zeefdrukcursisten die de basiscursus hebben gevolgd en zelfstandig kunnen werken. Heb je geen basiscursus bij CKE gevolgd? Dan bekijkt de docent samen met jou of je toch kunt werken in het open atelier, of dat het zeefdrukatelier een optie is die beter bij je past.

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit 10 tot 18 deelnemers.