Open atelier zeefdrukken

voor zelfstandige, (ver)gevorderde zeefdrukkers
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Gestart op
16-9-2019
Lestijd
19:00 - 23:00 (240 min)
Prijs
€ 379,00
Materiaal
€ 15,00
Locatie
Docent
Code
53910
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
De zeefdruktechniek biedt ontzettend veel mogelijkheden: je kunt er zowel analoog als digitaal heel divers mee werken. In het open atelier werk je met de zeefdrukervaring die jij al in huis hebt aan jouw eigen stijl en handschrift.

De zeefdrukkers in het open atelier gaan al aardig hun eigen weg. Maar bepaalde zaken blijven wel handig natuurlijk, zoals een vast moment in de week om te werken, een zeefdruklokaal en een groep mensen waarmee je je fascinatie kunt delen en die elkaar inspireren. Ook is er veel ruimte voor experiment, onderzoek en specialisatie.

Geen klassikale opdrachten meer voor jou, wél werken met mensen die net als jij weten hoe het creatieve proces in elkaar zit. Ideeën verzamelen en uitwerken, planmatig werken, de techniek van het drukken: bekende stof die je graag verder in de praktijk brengt. Meestal zelfstandig, maar met de docent voor de finetuning van de techniek en de verdere ontwikkeling van je beeldtaal.

Lees meer

Het open atelier is voor vergevorderde cursisten die in technische zin volledig zelfstandig kunnen werken. Voor nieuwe deelnemers geldt dan ook dat de docent beoordeelt of je toe bent aan dit open atelier.

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.
  • Er kan zowel op papier als textiel gewerkt worden.