CKE-academie Tekenen & Schilderen (3e jaar)

meerjarige beeldende opleiding in een open sfeer
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Donderdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
30 lessen
Gestart op
5-9-2019
Lestijd
09:30 - 17:00 (450 min)
Prijs
€ 761,00
Locatie
Docent
Code
53851
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
In de tweede fase van de CKE-academie (leerjaar 3 en 4) komen thematische opdrachten aan de orde. Deze brengen een zoektocht naar eigen beeldende oplossingen in beweging. De kunstgeschiedenislessen in het Van Abbemuseum ondersteunen deze zoektocht.

Jaar 3 van de CKE-academie is bedoeld voor mensen die het 1e en 2e jaar hebben afgerond.

In de tweede helft van het derde leerjaar vindt een specialisatie plaats (mensbeeld/natuur/conceptueel/anders). Het vierde leerjaar staat in het teken van deze specialisatie, waarin een eigen visie vorm krijgt.

In aanvulling op de lessen zijn er excursies, lezingen en video- en filmvertoningen. Daarnaast stellen we de ateliers open zodat je de lessen en opdrachten direct kunt verwerken.

Kenmerkend aan CKE-academie
Kenmerken zijn het professionele karakter van zowel inhoud als sfeer. Er wordt gewerkt in een open sfeer waarin eigenheid, gezelligheid en gedrevenheid voorop staan. Er is gelegenheid om samen te lunchen; een goed moment om veel te leren over elkaars ideeën en voorkeuren in kunst, muziek, dans, literatuur of natuur.

Lees meer

De CKE-academie is er voor iedereen vanaf 18 jaar die zichzelf wil ontwikkelen als (amateur)kunstenaar en die gedegen onderwijs en begeleiding wil volgen in een inspirerende omgeving, samen met andere gemotiveerde studenten en gedreven docenten.

Over de lessen
De lessen en werktijden zijn op beide dagen tussen 9.30 en 17.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur). De docenten zijn altijd 5 uur aanwezig, waarbij de ochtend is gereserveerd voor interactieve hoor- en werkcolleges en het eerste deel van de middag voor verwerking en coaching. De lessen Kunstgeschiedenis en Kunstbeschouwing worden centraal gegeven voor alle cursisten van de academie. We wijken regelmatig uit naar het Van Abbemuseum, waar we in goede samenwerking gebruikmaken van de uitstekende mediatechniek, collectie en bibliotheek.

CKE is een gecertificeerde (amateur)kunstinstelling; je krijgt een deelcertificaat na het succesvol doorlopen van de basisopleiding en een eindcertificaat na het succesvol afronden van de tweede fase, de specialisatie.

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit maximaal 18 cursisten.
  • Meer informatie: CKE-academie