Tekenen en schilderen basiscursus

voor beginners
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Donderdag
Dagdeel
Avond
Duur
25 lessen
Gestart op
26-10-2017
Lestijd
19:30 - 22:00 (150 min)
Prijs
€ 399,00
Materiaalkosten
€ 20,00
Locatie
Docent
Code
53824
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Goed tekenen en schilderen begint bij goed waarnemen. In deze cursus leer je hoe je naar vormen, lijnen, ruimte, licht en donker moet kijken om beter te kunnen weergeven wat je ziet.

Maak kennis met  de basisbeginselen van het tekenen en schilderen, de beeldelementen en de verschillende materialen. Je wordt begeleid in het proces van goed leren kijken, interpreteren en scheppen. Ontdek je eigen creativiteit, je mogelijkheden en je eigen handschrift!

Lees meer

Je leert bijvoorbeeld hoe je op verschillende manieren ruimtelijkheid kunt weergeven, hoe perspectief werkt en hoe je een compositie opzet. Dat doe je met steeds wisselende teken- en schildermaterialen, ieder met hun eigen technieken. Zo leer je ze kennen en waarderen. Tegelijkertijd is er ruimte om je eigen kunnen te onderzoeken en verder te ontwikkelen.

De sfeer in deze cursus is ontspannen en inspirerend; je leert van je eigen proces, maar ook van dat van de andere cursisten. Je bekijkt elkaars werk en leert feedback geven en ontvangen. Zo til je op een leuke manier je vaardigheden naar een steeds hoger niveau en ontdek je waar jouw voorkeur en interesse ligt.

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit maximaal 16 cursisten.