Open atelier schilderen

voor zelfstandige, (ver)gevorderde schilders
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Gestart op
17-9-2019
Lestijd
19:00 - 23:00 (240 min)
Prijs
€ 357,00
Locatie
Docent
Code
53821
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Mensen die graag zelfstandig beeldend werken, maar wel de energie en sfeer van een groep willen, komen naar het open atelier om aan eigen werk te schilderen. Ruimte voor jezelf, rust en vertrouwen in het proces van schilderen zijn hier de sleutelwoorden.

Wil je je niveau van schilderen naar een hoger plan tillen? In het open schilderatelier heerst de goede werksfeer die nodig is om groei door te maken. In een ontspannen ambiance leer je zelfstandig beslissingen nemen in het schilderproces. Je doet dit binnen de dynamiek van een groep; zowel je mede-ateliergenoten als de docent geven reflectie en feedback op jou en je werk.

De docent geeft geen les, hij begeleidt je als coach. Meekijkend, meedenkend en reflecterend, uitgaand van jouw persoonlijke werkproces. Daardoor ga je nét een stapje verder.

In het open atelier heerst rust en is volop ruimte voor het verder ontwikkelen van je autonome werkhouding. Welke route je uiteindelijk kiest, bepaal je zelf.

Lees meer

"Het atelier waar je kunt schilderen, tekenen en experimenteren met materialen op de manier zoals jij het zelf wilt. Vrijheid is het sleutelwoord; je gaat je eigen weg... Misschien ben jij bezig met het ontwikkelen van je vaardigheid in realistisch schilderen, wil je jezelf meer op een abstracte manier ontplooien of zoek je het in het experiment, gaandeweg, aftastend met verschillende (verf)materialen op zoek naar...? Kortom, verdieping in je beeldende kunnen. Dit kun je bij het Open Atelier van CKE doen, in een ruimte waar creatieve mensen bij elkaar komen zodat je kunt reflecteren en wellicht van anderen kunt leren.

Misschien kom je in je thuissituatie niet echt aan schilderen toe en is ons atelier pas de plek om je creativiteit tot uiting te laten komen in een ongedwongen sfeer zonder dikdoenerij. Je krijgt geen les in de strikte betekenis van het woord, maar hebt wel professionele houvast in de persoon van Frank Malcorps. Met zijn enthousiasmerende adviezen voelt hij precies aan waar hij kan bijspringen of waar hij wat meer op de achtergrond blijft.

Welkom in onze ongedwongen maar gedreven schildersclub! Kopje koffie?"


- Maurice Schellekens, deelnemer Open Atelier CKE

Aanvullende informatie:

  • In het open atelier is plaats voor 14 cursisten.