Model- en portrettekenen en -schilderen (vol)

voor beginners en gevorderden
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
25 lessen
Gestart op
23-10-2017
Lestijd
19:30 - 22:00 (150 min)
Prijs
€ 499,00
Materiaalkosten
€ 10,00
Locatie
Docent
Code
53815
Inschrijven niet mogelijk
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Neem contact op

In een fijne ambiance portrettekenen en -schilderen. Mét model. In deze cursus leer je de kneepjes van het vak: goed leren kijken en waarnemen en de juiste inschatting van de ruimtelijkheid maken.

Ontdek je creatieve en expressieve mogelijkheden en vaardigheden, ga op zoek naar je eigen handschrift en laat je creativiteit tot bloei komen. De groepsdynamiek is prettig, de werksfeer is goed. Hoe jij het werken naar model interpreteert en welke expressieve ontwikkeling je doormaakt? Je komt erachter door het te dóen.

Lees meer

In de lessen staat de klassieke benadering centraal: je werkt naar model, doet kleurenonderzoek en laat je inspireren door kunstenaars en stromingen. Voor het goed leren tekenen en schilderen van een model heb je vaardigheden nodig en moet je je eigen interpretatie en handschrift ontwikkelen.

De docent bewaakt de balans tussen reflectie en stimulans en begeleidt je persoonlijke ontwikkeling én de groepsdynamiek. Beginner of gevorderde? Je kunt instromen op elk niveau, de docent helpt je op weg.

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit ca. 14 cursisten.